Arrangementen

Onze arrangementen

Uiteraard hebben we voor feestjes en partijen ook leuke arrangementen. In principe zijn onze arrangementen bedoeld voor groepen van 40 – 120 personen. Kleinere groepen zijn mogelijk, maar alleen onder strikte voorwaarden. Onze tarieven zijn erg scherp. Informeer er gerust naar.

LP afhuren

Personeelsfeestje? Jubileum? Verjaardag? Trouwerij? Of iets heel anders te vieren? LP is een droomlocatie voor een prachtig feest! Uitermate geschikt voor groepen van vanaf 40 tot 120 personen. Met twee barretjes, een heerlijke selectie aan bieren kunnen we u voor een hele scherpe prijs een offerte maken! Omdat onze grote broer Eetcafé CP is, verzorgen we voor u ook de heerlijkste ontbijtjes, lunches of diners, buffetten, BBQ of hapjes!

Interesse? Vul het contactformulier in. We nemen dan snel contact met u op. Bellen mag natuurlijk ook; 053-4789089.

Borrelarrangement (ook in combinatie met: lunch, diner of buffet)

Op zoek naar een locatie waar je lekker kunt borrelen met wellicht een klein hapje? Zoek niet verder u heeft ons gevonden. Wilt u uitgebreid dineren, of genieten van een buffet? Ook geen probleem. Tegen scherpe tarieven kunnen we voor u een gezellige avond verzorgen. Als u bijzondere wensen heeft, dan kan dat natuurlijk. Onze koks zijn uitermate creatief en denken graag met u mee. Klik hier voor meer informatie over dit arrangement.

BBQ-arrangement

Zomer of winter… Wij verzorgen heerlijke BBQ’s. In combinatie met onze lokale leveranciers hebben we voor u het lekkerste vlees op de barbecue. U kunt het zo gek maken als u wilt. Wij maken het dan zo lekker dat u uw vingers er bij op zult eten. Klik hier voor meer informatie over dit arrangement.

Quizarrangement

Uw borrel opwaarderen met een pubquiz? Daarvoor is Café LP de ideale gelegenheid. Niet alleen zijn we thuis in hapjes en biertjes, ook quizzen is een specialiteit van het huis. Al sinds 2007 zijn wij toonaangevend in Nederland op het gebied van quizzen. Onze professionele quizmasters maken van uw feest een topfeest! Quizzen op maat? Dat kan ook. U vraagt en wij….. ook! Klik hier voor meer informatie over dit arrangement.

Muziekbingo-arrangement

Onschuldig vermaak combineren met hilariteit? Ook dat kan bij Café LP. Onze muziekbingo’s zijn legendarisch te noemen. De sfeer stijgt binnen 20 minuten naar ongekende hoogte. Meezingen en dansen is verplicht. Een ideale manier om de boel los te krijgen. Aansluitend kan er tot in de kleine uurtjes gedanst worden. Klik hier voor meer informatie over dit arrangement.

Escape Room-arrangement (tot 64 personen)

Escape Rooms zijn momenteel een hit in Nederland. Café LP heeft maar liefst 5 Escape Rooms die zeer hoog aangeschreven zijn. Combineer deze Escape Rooms met een diner of buffet en je hebt een geweldig toevoeging aan je feest. Hierover raakt men niet uitgesproken, dat beloven we u. Klik hier voor meer informatie over dit arrangement. Bent u met meer dan 64 personen? Bel ons