Arrangementen

Onze arrangementen

Uiteraard hebben we voor feestjes en partijen ook leuke arrangementen. In principe zijn onze arrangementen bedoeld voor groepen van 40 – 100 personen. Kleinere groepen zijn mogelijk, maar alleen onder strikte voorwaarden. Onze tarieven zijn erg scherp. Informeer er gerust naar.

Borrelarrangement (ook in combinatie met: lunch, diner of buffet)

Op zoek naar een locatie waar je lekker kunt borrelen met wellicht een klein hapje? Zoek niet verder u heeft ons gevonden. Wilt u uitgebreid dineren, of genieten van een buffet? Ook geen probleem. Tegen scherpe tarieven kunnen we voor u een gezellige avond verzorgen. Als u bijzondere wensen heeft, dan kan dat natuurlijk. De koks van ons restaurant Eetcafé CP zijn uitermate creatief en denken graag met u mee. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

BBQ-arrangement

Zomer of winter… Wij verzorgen heerlijke BBQ’s. In combinatie met onze lokale leveranciers hebben we voor u het lekkerste vlees op de barbecue. U kunt het zo gek maken als u wilt. Wij maken het dan zo lekker dat u uw vingers er bij op zult eten. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

 Quizarrangement (25 tot 80 personen)

Tijdens het borrelen een gezellige quiz? Daarvoor is Café LP de ideale gelegenheid. Niet alleen zijn we thuis in hapjes en biertjes, ook quizzen is een specialiteit van het huis. Onze vrienden van Let’s Quiz zijn al sinds 2007 toonaangevend in Nederland op het gebied van quizzen. Professionele quizmasters maken van uw feest een topfeest! Quizzen op maat? Dat kan! U vraagt en wij….. ook! Meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Muziekbingo-arrangement (25 tot 80 personen)

Onschuldig vermaak combineren met hilariteit? Ook dat kan bij Café LP. Onze muziekbingo’s zijn legendarisch te noemen. De sfeer stijgt binnen 20 minuten naar ongekende hoogte. Meezingen en dansen is verplicht. Een ideale manier om de boel los te krijgen. Aansluitend kan er tot in de kleine uurtjes gedanst worden. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Hollandse avond (25 tot 100 personen)

Willy Alberti, kleedjes op tafel, zoute stengels, Dimitri van Toren, inhaken en meezingen, zilveruitjes op een blokje kaas, tegeltjes met teksten erop, tulpen op tafel, bitterballen met mosterd, oud-Hollandse spelletjes erbij, dat en nog veel meer op onze Hollandse avond. Heerlijk vermaak en ook mogelijk met de muzikale omlijsting van het legendarische Trio Schnaps. Zij vertolken de liedjes waarop je opa en oma dansten. Heerlijk akoestisch en ongedwongen meezingen met: De Fles, Brandend Zand, Je loog tegen mij en het legendarische Jij komt niet aan mijn komkommertje. Dit is echt een geweldige avond uit. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Moorddiner

Samen met Alludens verzorgen we bij LP op uw verzoek ook een spannend moorddiner! Niets vermoedend worden uw gasten ontvangen voor een dinertje. Al snel blijkt dat in dit café een misdaad heeft plaatsgevonden. Een moord! Iedereen is verdacht en niemand mag het pand verlaten. Samen met uw tafelgenoten moet u proberen de moord op te lossen of bij iemand in de schoenen te schuiven. Wie zijn de Miss Marples, Columbo’s en en DCI Barnaby’s van uw gezelschap? Kom erachter op deze spannende avond. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Escape Room-arrangement (tot 64 personen)

Escape Rooms zijn een hit in Nederland. Café LP heeft maar liefst 5 Escape Rooms die zeer hoog aangeschreven zijn. Combineer deze Escape Rooms met een diner of buffet en u heeft een geweldig toevoeging aan uw feest. Hierover raakt men niet uitgesproken, dat beloven we u. Klik hier voor meer informatie over dit arrangement. Bent u met meer dan 64 personen? Bel ons dan even. Er zijn mogelijkheden, maar die bespreken we dan graag met u. Uiteraard is ook dit arrangement goed te combineren met een: lunch, diner of buffet. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

DJ of live-muziek op uw feest

Zelf kunnen we heerlijke plaatjes voor u draaien en is het absoluut gezellig. Maar wilt u gebruik maken van een professionele DJ of artiest die u zelf wilt uitkiezen, dan kan dat natuurlijk. In ons netwerk zitten vele DJ’s en muzikanten. Daar mag u natuurlijk gebruik van maken, we brengen u graag met hen in contact. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Ons café? Nee, uw café!!

Wij zijn café LP! Maar als u uw feestje bij ons geeft, dan gaat onze naam van de gevel en vervangen we die door uw eigen cafénaam. Paul’s Pub? Tom’s Tavern? Bertha’s Bingopaleis? Karin’s Kroeg? Bert’s Bar? Wendy’s Wijnhuis? Alles mag!! Uiteraard verzorgen we daar ook de passende uitnodigingen bij! Jouw feest in jouw café! Ook dat is LP! Meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Uw interesse gewekt?

Vul het contactformulier in. We nemen dan snel contact met u op. Bellen mag natuurlijk ook; 053-4789089.