Evenementen

Kerstmiddag-LP
Kerstmiddag bij LP!
Oud en Nieuw bij LP!

Organiseren jullie ook leuke evenementen?

Absoluut! Iedere woensdag is er een te gekke quizavond onder leiding van Tom, de quizmaster die ook de quiz op maandag Bij Flip in goeie banen leidt!

Eens in de zes weken is er op donderdag een restaurantavondje. Maximaal 36 personen kunnen dan komen genieten van een heerlijke culinaire thema-avond. Denk hierbij aan een luxe visrestaurant, een diner met vlees van Lakenvelders, een vegetarische verwenavond, en meer dan dat soort dingen. Niet alleen kom je dan eten, we nodigen ook iemand uit die dan iets komt vertellen over de producten, de wijnen, de muziek, etc.

Live muziek is er ook! Eind december staat natuurlijk in het teken van de Top 2000, kerstmiddag, de Oliebollenquiz en een gezellig oud en nieuw-feest. Er zijn live muziekavonden, jamsessies, spelletjesmiddagen, DJ’s. En heb je zelf een leuk idee voor een feestje? Let us know! We denken graag met je mee!

Pubquiz

Iedere woensdag om 20.30 uur is er een pubquiz bij LP. Er kunnen maximaal 16 teams deelnemen en vol = vol! Reserveer daarom via de app op 0616406300. Wie het eerst komt, die het eerst maalt!

Restaurantavonden

Eens in de zes tot acht weken organiseert LP, in samenwerking met Eetcafé CP een restaurantavond. Een luxediner in een informele setting. Maximaal 36 gasten waarvoor we exclusieve gerechten gaan bereiden. Klik hier om te kijken welke avonden we organiseren en hoe u kunt reserveren.

Spelletjesmiddagen en –avonden

Naast onze quizzen zijn er ook leuke spellenmiddagen bij LP. Op een leuke manier spelletjes spelen met elkaar onder het genot van een biertje, wijntje of warme chocomel (met slagroom en een taartje). Houd onze agenda en Facebook in de gaten voor de evenementen.

Escape Rooms, een pubquiz, een muziekbingo of live muziek op uw feestje?

Als u een feest wil organiseren, dan kunnen wij absoluut bijdragen aan de feestvreugde. We hebben veel te bieden op het gebied van entertainment en vermaak. En ons netwerk is zo groot dat we voor datgene wat we niet zelf kunnen vast een leuk idee hebben. Stel gerust voor wat je wil doen. Niets is ons te gek!

Live muziek

Wil je een keer met je band spelen? Stuur dan een mail naar bands@cafelp.nl.
We zoeken coverbands met een avondvullend repertoire. Eigen werk mag ook, maar wel in combinatie met covers.

Vinyl

We gaan regelmatig vinylavondjes doen. Neem gerust je mooiste langspeler uit de kast mee en vertel je verhaal erbij! Kies welke kant van het album we moeten draaien en dan draaien we ‘em ook helemaal! Kleine aantekening; we zoeken wel gangbare, gezellige muziek uit de 60’s – 70’s – 80’s.